De Ark- Die Arche-The Ark | Eden Lifestyle Centre | Het Kervel
Home
De Ark
Kinderen
Jeugd
Landgoed Het Kervel
Accomodatie
Activiteiten
Eden Lifestyle Centre
Producten
Projecten
Contact
Contact
Adres:

De Ark/Eden Lifestyle/Het Kervel
Kervelseweg 38
7255 KW Hengelo (Gld)

Telefoon, fax & email:
Tel.: (31) 0575-463355
Fax: (31) 0575-465002
Email: tijdschriftdeark@gmail.com


Bank & giro:
NL64 SNSB 0957 8221 11
NL27 INGB 0004 7247 92
K.v.K. Arnhem 41040185

 

In Hengelo Gld!
Het Kervel is gelegen in Hengelo Gelderland. S.v.p. niet verwisselen met de stad Hengelo in Overijssel. Gelegen in het coulissenlandschap van beekjes, weiden en bossen ademt Het Kervel met zijn monumentale bomen en park, een rustige sfeer. Er zijn volop mogelijkheden te wandelen en te fietsen en de omliggende dorpen en stadjes, zijn zeker een bezoek waard.

Wij zijn bereikbaar:
Met openbaar vervoer; per trein naar Doetinchem of Vorden, overstappen op een bus naar Hengelo Gld (lijn 51). Uitstappen aan de hoofdweg bij halte Banninkstraat (tegenover garage Wassink). Achter het bushokje begint de Kervelseweg al. U loopt achter het Tinq tankstation langs en vandaar uit rechtdoor over de zandweg en bij de T-splitsing ligt het aan de rechterkant. Het is een wandeling van ca. 10-15 minuten. Maar u kunt ons ook bellen en we halen u graag op vanaf de bushalte.

Met de auto:
Vanuit Vorden: Op de hoofdweg vanuit Vorden, komt u langs het Tinq tankstation, dan bij de eerste rotonde rechts en direct weer rechts, achter het Tinq tankstation langs. U bent dan al op de Kervelseweg. Deze gaat over in een zandweg. Aan het einde rechts, ziet u Het Kervel.

Vanuit Doetinchem: Op de hoofdweg doorrijden tot bij de rotonde waar u aan de linkerkant garage Wassink ziet. Hier moet u linksaf over de rotonde en direct rechts, achter het Tinq tankstation langs. U bent dan al op de Kervelseweg. Deze gaat over in een zandweg. Aan het einde rechts, ziet u Het Kervel.

 
het kervel
contact
trein
bus
bus
 
© 2014 DE ARK. All Rights Reserved